Pojkarna i Pilsnerpalatset

En dag var Pilsnerprinsessan på riktigt dåligt humör. Tunga moln hängde över Pilsnerpalatset och på radion spelades förmodligen Ulf Lundell. (Behöver jag nämna vad Janne tycker om Ulf Lundell?)

– Nu kan det inte bli värre, skrev Pilsnerprinsessan i ett meddelande till mej på nätet. Jag sköter allting i det här hemmet och min PV bara droppar saker efter sej.

(PV står i det här fallet som förkortning av uttrycket ”Pojkvän”. Det är nog bara jag i hela gay-världen som i första hand kommer att tänka på en bil.)

– Har du skägglossning? frågade jag.

Pilsnerprinsessan svarade.

– Antagligen, för jag är svin-grinig. Jag menar, först kommer han in i köket och frågar ifall han kan hjälpa till med någonting. Om jag då inte EXAKT, in i varje rörelse, berättar och förklarar för honom VAD han ska göra, lyfter han omedelbart upp kattfan på matbordet och börjar borsta pälsen.

(Låt mej nämna några ord om katten, ”Pilsnerpuman”. Den har lång, lång päls och ondskefulla ögon som följer Janne vart han går.)

Jag svarade:

– Är det inte enklare att helt enkelt dirigera ut PV:n ur köket?

Pilsnerprinsessan förklarade hjärtknipande:

– Då går han bara runt med en en sån där långpipig kanna och skvätter vatten på sina JÄVLA fikusar!

Jag förstod nu att stämningen var riktigt låg hemma i Pilsnerpalatset. Plötsligt väcktes min nyfikenhet. Jag menar Janne och hans man är två vältränade killar. Jag funderade; ”Vad händer egentligen när två hunkar av längd och vikt ryker ihop med varandra?” Jag blev tvungen att fråga.

– Börjar ni aldrig slåss?

Janne dröjde inte med svaret.

– Nej, det har vi aldrig gjort – men man börjar ju grina ibland.

Ja, vem gör inte det…

Pilsnerprinsessan

Själv bor jag på värsta ”Bög-båten”. Den är köpt från försvaret och det vet ju alla att halva Armén är gay. Detta har jag (på helt ovetenskapliga grunder) kommit fram till själv, precis så som jag har kunnat fastställa att de allra flesta homosexuella människor är antingen födda i Väduren, Oxen eller Stenbockens tecken. Därefter kommer skaldjuren – Skorpioner och Kräftor.

I nämnd ordning!

Det finns såklart ingen annan sanning i detta än min egen övertygelse och jag ger mej fan på att jag har rätt. I alla fall vet jag att flera av befälen på den här båten var gay. På så sätt är det lustigt att en bok som ”Det stora svenska vemodet” (läs mer om den under fliken ”Work in progress”) är skriven just här – ombord på f.d HMS Urd.

HMS Urd

10 reaktion på “Pojkarna i Pilsnerpalatset

 1. Haha, det är faktiskt mitt nästa ”stora” tecken bland ”sexuellt misstänkliggjorda”. Men ärligt talat, Ingela, någon måste ju ha uppmärksammat detta fenomen före mej.

  ”Horndjur” – vårtecken. Gay-världen är FULL av ”vårtecken”. Kolla runt bland dina vänner och bekanta. Det är skitintressant!

 2. Och jag är själva Pilsnerprinsessan….som var skogstokig den dagen! Min man för en Fiat..ingen PV..men PJ är min PV, eller hur var det här nu…Är en Fiat en bög bil?

  QUE

 3. Hoj Hoj….Vad spännande med en hemlig beundrare/beundrarinna…:)

  Plötsligt blev jag lite rakare i ryggen….asså att få en komplimang gör ju livet så mycket trivsammare. TACK ”Hemlig”….*ler*

  Janne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.