Ett tomt svart hål

Mina barn är ganska upplysta, dom börjar också bli vuxna. Få bor hemma. För i tiden låg det nästan alltid nåt vrak här i hytten och beklagade sej, men nu har det varit lugnt en tid. Tills igår när Humla ramlade in genom dörren, slängde sej på sängen och frågade:

– Hur fungerar egentligen pungen?

Ja, men sådär har jag det. Så har det alltid varit, oavsett spörsmål och tidpunkt på dygnet.

– Nu har du kommit till absolut rätt person, svarade jag därför. Fram till igår svävade jag i total ovisshet om denna, mannens ”hemligpåse”, men nu har jag surfat på QX (se torsdagens inlägg) och läst ett ”Pungnummer”!

Humla spärrade upp ögonen.

– Har du läst ett ”Pungnummer”, sa du?

Jag sträckte stolt på ryggen och visade med händerna.

– Pungen består inte bara av, så att säja en ”pung”, utan där inuti finnas testiklarna.

Humla Rullade över på rygg och lade händerna bakom nacken.

– Jo, men det har man ju hajat, men det jag undrar är… kommer själva ”sarren” från testiklarna?

Detta hemska ord ”sarren”. Jag vill helst inte ha med det att göra, men nu var det ju jag som hade läst ”Pungnumret” och kunde därför berätta:

– Som jag uppfattade saken kommer själva ”hard-core-varan” från testiklarna, det stämmer, men där stod också någonting om ”bi-testiklarna” och dessa tror jag svävar liksom fritt för sej.

Humla la pannan i djupa väck.

– Jag föreställer mej att dom hänger som i en liten kedja…

Jag skakade på huvudet.

– Nej, det är prostatan, du tänker på.

Humla hävde sej upp på armbågarna.

– Men var fan sitter den då?

Jag försökte framkalla illustrationen jag nyligen hade studerat framför mina ögon.

– Som jag uppfattade det sitter den bakom pungen.

Humla fick en bekymrad rynka mellan ögonbrynen.

– Men där är det väl bara luft, liksom…?

Jag ryckte på axlarna.

– Den hänger väl liksom i en liten kedja…

Humla kunde inte se illustrationen framför sej, det märkte man på hennes frågor.

– Utanför kroppen?

En samisk pung

Nej kära läsare, ni behöver inte oroa er. Trots att det finns verkligt heta scener i ”Det stora svenska vemodet” kommer jag inte att begå ett misstag i klass med ”den känsliga förhuden” igen. I det här fallet har både Janne och PJ korrekturläst ”sexet” och sagt sej vara ”Fullt nöjda” med det.

Om Humla är lika nöjd med svaret på sina frågor, det vet jag faktiskt inte, men jag fick ändå känslan av att hon hade förstått. Skulle där finnas några ytterligare oklarheter, tänker jag hänvisa till ”Pilsnerprinsessan”. Janne skulle väl kunna göra en liten ”informationsfilm” tycker jag (han är förtjust i att göra små kortfilmer). I det här fallet känner jag att det finns ett stort behov där ute, ett tomt svart hål fullt av obesvarade frågor. Det kan vara pungen!

4 reaktion på “Ett tomt svart hål

  1. Det är väl för fan inte DIN pung vi diskuterar här, eller någon annans vi känner. Jag menar och vidhåller att pungen i fråga är HELT anonym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.