Pelle Pistol

Läs ett kapitel ur mina böcker under deras ”egna” flikar ovan. Där finns också information om övriga produktioner, recensioner och köplänkar. Familjelyckan har nu även utkommit i pocket!

Bloggen fortsätter som vanligt här inunder.

cd@carinadahl.com

Jag gillar min förlagschef som fan. Vi är inte alltid överens – men vi blir alltid överens. Jag har jobbat med så fruktansvärt starka personligheter i mitt liv, stora artister, stenhårda producenter, påtända pudlar och narcissistiska primadonnor. Det har inte alltid varit konstruktivt.

Påtända pudlar

Pelle är mer av en ”härförare”, en strateg och businessman. Vi resonerar oss fram till olika lösningar. Det kan handla om omslag, inlaga, pappersvikter eller som igår – vapen.

– Jag begriper inte varför just farliga personer har tillgång till vapen, sa Pelle i telefonen.

– Jag har vapen, sa jag.

– Inte jag, sa Pelle.

– Это просто потому, что вы курите конусов, sa jag.

– да, sa Pelle.

Nu undrar ni kanske varför jag ibland skriver på ryska. Det är bara för att ”Översten”, ska kunna läsa. Han har antagligen också vapen. Vi ligger på samma bokförlag. ”Översten” har ett förflutet inom KGB, ni känner honom bättre som, Boris Grigorjev. Pelle och Boris gillar varandra som fan! Jag vill inte ens tänka på vad som skulle kunna ske när en förlagsfest spårar ur på Efron & Dott. Inte om även Jamel är där. Däremot vill jag under inga omständigheter missa den.

Pelle Pistol

Vi ska ha fest i sommar. Releasparty för Det stora svenska vemodet. Det är vi verkligen värda både Pelle och jag. Jag tror faktiskt att införsäljningen av höstens böcker sker idag. Det innebär att Pelle befinner sej i Göteborg och gör vad han är bäst på. Att promota sina författare!

Nu är det hög tid för alla som vill hänga med i min trilogi från början att beställa Familjelyckan. Bokus är fortfarande billigast på nätet och det är därför jag väljer att länka till dem.

Recension från Dagens Bok

Högsta betyg tilldelat av Bokus besökare

Läs ett kapitel under fliken ”Böcker”

Beställ boken här

Familjelyckan distribueras av Akademibokhandeln över hela landet, den finns också på Åhléns i Stockholms City samt hos alla bokförsäljare på nätet. Mindre butiker tar hem den på beställning.

3 reaktion på “Pelle Pistol

  1. Fest sa du? Var, när & hur? :-D En fest med dig och Pelle ”Pistolerkors” (Karaktär från Lars Widdings Karolinersvit fö) låter kul….. Skämt åsido.

    Kan berätta att min bok nu kommit, skicka din adress i ett mail så kommer ett signerat exemplar.

    Kram
    Martin

  2. Ser mycket fram emot att parta loss med dej och Pelle (och alla andra gäster såklart). Kram & stort grattis till bokutgivningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.