Dan före dan före dopparedan

Det här med mobilen har inte precis blivit bättre. Trots att den har varit på ”torken” i två veckor nu, händer inte ett förbannade dugg när man drar i spakarna. Jag driver runt med den där lilla prylen som kallas för ”sim-kort” i varsamt kupade händer och säjer saker som:

– Får jag pröva att stoppa in min mojäng i din mobil?

Det får jag aldrig!

Folk kastar en blick på det där stackars sim-kortet och skrattar rakt ut.

– Är du dum i huvudet? frågar dom.

Eller som Humla igår, när hon låg utslagen här i skrivkammaren:

– Ta bort ditt sunkiga sim-kort från mitt ansikte, jag måste spy!

Och så gjorde hon liksom det.

Men jag förstår inte… Jag förstår inte hur man kan tillverka sim-kort som inte pallar en normal kulörtvätt. Sedan begriper jag inte heller hur man kan köra i sej Shottar och Appletinis tills man spyr. Det är ju ärligt talat sinnessjukt!

Vuxna barn

Sent på kvällen kom Caroline med ett jätteknippe bananer. Det var rart av henne. Jag frågade inte ens efter hennes i-phone, det kändes inte meningsfullt. Jag studerade bananerna och frågade om hon var kär. Det var hon.

Det är ytterligare en sak som jag klurar över. Var kommer alla kära människor ifrån? Humla räknar ned dagarna fram till och med onsdag och går muttrande här omkring:

– Dan före dan före dopparedan!

Men det är ju rent bissart! Jag vet inte om man ska ha barn över tjugo bast boende i sitt hem. Dom kopulerar (kan man misstänka) och blir bakfulla av dåliga drinkar. Jag har även hittat en lönnkrog i färgförrådet. Tyvärr har jag ingen kamera (fintvätt 40 grader), annars skulle jag gå ned och fotografera den.

Dessutom delas det nu ut förhållningsorder. Detta hänger på något dekadent sätt ihop med den kommande onsdagen, det vill säga, själva dopparedagen. Då ska vi sköta oss utav bara helvete har vi fått förstå – och framförallt jag, ska enbart vara tyst!

På onsdag kommer nämligen Humlas nya kille på besök och ska stanna här över helgen. Det ser jag mycket fram emot. Humla behöver inte alls oroa sig. Egentligen är jag inte lika nyfiken på själva föremålet för hennes heta låga som på hans telefon. Det enda jag egentligen vill fråga honom är:

– Får jag pröva att stoppa in min mojäng i din mobil?

8 reaktion på “Dan före dan före dopparedan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.