Kronjuvelerna vs. Kon Tiki

Läs ett kapitel ur mina böcker under deras ”egna” flikar ovan. Där finns också information om övriga produktioner, samt recensioner och köplänkar.

Nu har även castingen till Kronjuvelerna satt igång. ”Kronjuvelerna” är den berättelse som ligger till grund för min debutroman Familjelyckan och som senare utvecklades till en hel trilogi.

Det är Ella Lemhagen som regisserar ”Kronjuvelerna”, och som har bearbetat mitt grovmanus så att det blir både en TV-serie och en långfilm.

Alla avsnitt till Julkalendern Dieselråttor & Sjömansmöss finns också samlade här. Have fun, och lämna gärna en kommentar efter dig!

Bloggen fortsätter som vanligt nedan.

cd@carinadahl.com

Jag visste faktiskt inte om att Norrmännen planerar att göra en bioversion av Thor Heyerdahls expeditioner med Kon Tiki. Ingen kan vara mer exalterad än jag!

Jag har läst praktiskt taget allt som Thor Heyerdahl har skrivit om sina resor och byggen, även boken om vistelsen på den lilla polynesiska ön Fatuhiva.

Nu kapprustas det i den Skandinaviska filmbranschen. Kon Tiki ska spelas in med 3D-teknik, liksom… Kronjuvelerna. Mer om detta finns att läsa på SVT:s hemsida (länk under bilden).

Kronjuvelerna vs. Kon Tiki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.