After work

Ibland är det kul på jobbet. Nej, det är alltid kul – men jag har verkligen inga arbetskamrater. Och det är lite tråkigt. Så jag har helt enkelt utsett en arbetskamrat. Jag har snott en, Ann-Ci Lifmark. Det är ju ingen dålig arbetskamrat som ni förstår, men lite motsträvig måste jag säja.

Ann-Ci tycker nog att hon har gjort sitt. Som en av landets främsta TV-producenter och projektledare, med massor av succéer i ryggen ägnar hon sej nu, nästan uteslutande åt sina konststudier. Det är inspirerande. Det är fan i mej beundransvärt. Rent av föredömligt! Det är en sån arbetskamrat man ska ha. En som drar till Louisiana i stället för att gå till jobbet.

Billgren & Lifmark

Men igår hade jag ett kul möte med en regissör som förhoppningsvis kommer att bli en framtida arbetskamrat. Kul blir det när man kommunicerar samma innehåll i en berättelse. Och det är inte ALLS självklart att man gör. Kul är det när man lämnar ett möte, full av nya idéer och pånyttfödd arbetslust.

Fast idag är det lördag och solen skiner. Det betyder i och för sej ingenting annat än att det är lördag och solen skiner. Möjligen i Louisiana.

Peace out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.