Take em or leave em

Ibland kan man bli glatt överraskad även av en udda karaktär som, Nisse. Under normala omständigheter är Nisse den som håller ”krasch-och-pang-och-vad-fan-var-det-som-hände-nu-då” koefficienten på en hög och jämn nivå. Dessutom har hon ganska besynnerlig musiksmak. Här om dagen tvingades jag lämna en bekväm position i solen ENBART på grund av Nisses olidliga låtmix.

Men så plötsligt snappar hon upp något otippat och fäller en kommentar som vittnar om att det pågår en alternativ rörelse i den Dahlska roten. Hon lyssnar på June Carter!

Ni vet, kvinnan som var gift med Johny Cash och talade som en pårökt prinsessbakelse.

Take em or leave em

Varför jag vet att hon lyssnar på June Carter beror enbart på länken jag fick av Nisse igår. Hon hade hört några sekunder av Amy La Vere i en film (jag minns inte vilken) och hittade senare en inspelning på Youtube. Det var den länken jag fick levererad med följande kommentar:

– Låter hon inte lite som June Carter?

Om jag kunde begripa, om jag bara kunde förstå NÄR Nisse har suttit och lyssnat på June Carter i glädje och gungning . Det övergår faktiskt min fattningsförmåga. Men en sak ska hon ha cred för, skitungen. Amy La Vere är verkligen det bästa jag har hört på länge. Nu vet man VAR Miss Li snodde hela konceptet. Nu förstår man ALLTING. Kolla bara in länken under bilden ovan. Sommaren svänger redan!

En reaktion på “Take em or leave em

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.