Play Time

Som om det inte kunde hända igen. Jag har feber, okey. Jag är svinförkyld, svag, ledsen, förvirrad. Vad gör man? Kör mobilen i tvättmaskinen! Det är kul. Då känner man sej bättre.

Förlåt Kråke. Du vet hur glad jag blev över den lilla röda telefonpåsen som jag fick i present och skulle bära i ett snöre runt halsen. Tråkigt bara att den krympte till en tändsticksask storlek vid förra tvättillfället.

En sak kan vi dock fastslå. Om jag får igång min mobil en enda gång till bör det uppmärksammas i Guiness Rekordbok. För i så fall har jag tvättat samma exemplar fem på varandra följande gånger, inklusive centrifugering och torktumling. Det är sjukt – jag vet. Har jag påstått att jag är frisk?

Ett större under är det då att det lilla aset så prompt vill fortsätta att ringa. Jag har en hysteriskt signalvillig mobiltelefon. Den bara torkar och så ringer den. Det kan ALDRIG ha varit tanken vid tillverkningen.

Men, jag har det inte enbart lätt. Tro inte det.


Play Time

Gårdagens mattinéfilm på SVT. Play Time av Jacques Tati. Nu VET jag att Jesus hatar mej!

Jag bad om annat, jag erbjöd mej att göra en ekonomisk överenskommelse. Att då baxa fram en rulle som får en febersjuk människa att vackla upp ur sängen och slänga fjärrkontrollen i tvättkorgen är inte okey. Jag förstår ju hur det kommer att bli. Snart ligger den här nytvättad och kallmanglad med lika få, fast, jättelååånga kanaler med mardrömslika långfilmer.

En sak måste man dock ge Jacques Tati. Hans regi är fullständigt genial. Jag hade fått epilepsi bara av att göra storyboard till filmen slutscener. Men orka kolla, liksom. Orka!

Fy fan vad sjuk jag är.

För att ge er en aning om HUR illa det är ställt, så fick jag fick tårar i ögonen igår när jag såg grannen gå ut med soporna på eftermiddagen. Hennes man följde efter med det lite grövre avfallet. Jag tror att det var en halv fender och en gammal bilmatta. Hundarna skuttade bredvid. Jag tänkte; ”Där går Caroline… Hon har ett liv… Hon har en soppåse”.

Peace out!

7 reaktion på “Play Time

  1. Du borde nog snart skaffa den gamla Britney-dängan ”Oops i did it again” som ringsignal till din mobil! :-) För övrigt så ÄLSKAR jag Playtime! En av dom konstigaste filmerna som finns, men så kul! Så mycket att upptäcka! Kram å krya på dig från en till likaledes förkyld Skåning in the making

  2. Haja då att ligga i någon slags feberpsykos och titta på just den filmen av ALLA. Calle Jularbo, kom tillbaka. Allt är förlåtet!
    Och samtidigt kände man i varenda fiber av sin kokande hjärna, att det här är genialt. Det är genialt. Skitjobbigt!!

    Hoppas på att få träffa mitt röda favoritskägg innan du och Micke försvinner för gott :-(

    Hörs snart, puss och kram!

  3. Jag har också lite svårt för franska ”spexgubbar” måste jag medge, men regin är jag fortfarande DJUPT imponerad av :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.