Keep on dreaming

Idag var det dags igen. Humla och jag drog till Arninge och storhandlade. Det är sånt vi gör tillsammans. Det kan vara det ENDA vi gör tillsammans. Förr i tiden brukade vi rida ihop, men sedan bytte hon ponnyn mot en moped. Och den kommer ju väl till pass när det är dags för storhandling. (Ponnyn var bättre vill jag dock inflika, och den har ALDRIG stannat i någon uppförsbacke.)

Byttebytt

Men, som vi för en gång skull lyckades utföra vårt uppdrag lite raskt och effektivt, blev det en stund över till ”förtroligt samtal” på den vanliga bänken utanför korvståndet..

Jag avslöjade för Humla, det som jag inte får, och som hittills bara Nisse känner till, vilka två som har fått dom manliga huvudrollerna i Kronjuvelerna. Och det höll på att bli mitt sista samtal med Humla.

Precis som sin syster föll hon ihop framlänges, tappade andan och bara kippade:

– När åker vi? Jag ska med till Litauen!

Jag säjer bara, ”Keep on dreaming, girls”. Men tack för att ni finns där. Tack för att ni alltid ställer upp med era ponnyhästar och mopeder. Glöm alla gånger jag har tvingats stå på ett ben och hålla igen hyttdörren med foten bara för att skriva färdigt en scen mellan Pettersson-Jonsson och Fragancia i (s.a.s andra änden av Carina Dahl).

En sak vet jag dock säkert. Ni kommer inte att säja ett knyst. Tråkigt att behöva klistra igen era käftar med Plastic Padding. Men det hackar vi loss innan filmpremiären.

P.S Jag skulle aldrig byta en duglig häst mot en vespa (what so ever) med sjöräddningssällskapets dekal på styret. D.S.

Peace out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.