Gud signe Sundsvall

Det händer prylar. För första gången, i kanske hela mitt vuxna liv, har jag verkligen försökt att AKTIVT leta reda på mobiltelefonen. Och jag hittade den till slut. Efter upprepade påringningar, hittade jag den!

Inte i tvättkorgen, nej. Men mellan sänggaveln och väggen. Hur FAN är det möjligt? Jag hade den ju framme igår. Alltså, vi har inte att göra med en telefon som försvinner lite randomly. Vi har att göra med ett exemplar som över huvud taget inte vill vara här, som tar egna initiativ och på alla vis försöker avsluta sitt abonnemang.

Varför jag letade efter mobilen alls berodde enbart på att jag ville veta VAR på landskapskartan vi nu har ”Gittan och Sivan”. Och jodå, jag fick svar. I Sundsvall.

Gittan och Sivan är i Sundsvall!

Gud signe den staden.

Bilden föreställer dock en lotsbåt i Stockholms skärgård. Jag tyckte att färgerna var så väldigt vackra idag. Men när jag ser den så här, undrar jag om inte ”ångorna” där nere i maskinrummet börjar ta ut sin rätt.

2 reaktion på “Gud signe Sundsvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.