Packat och klart

I dag börjar semestern. Alltså, den riktiga semestern. Och inte då för mej, utan för dom RIKTIGA människorna. Jag vet inte hur jag ska beskriva dessa individer och all den fruktansvärda ångest som föreligger en alldeles vanlig bilresa. Måhända att detta resesällskap har en lång bit att färdas, men dra åt helvete så omständligt det kan vara att komma iväg!

Nu sitter jag här ensam med hunden och undrar vad det var som hände. Hur packar till exempel personer som inte har en aning om vad dom gör, inte vad dom har gjort och heller inte vad dom kan komma att ta sej till. Sånt funderar jag lite över. Har dom över huvud taget packat ner någonting alls, eller planerar dom att köpa på vägen vartefter behov uppstår? Hoppsan, liksom, här kommer en björn. Är det någon som kan sticka iväg och tjacka en hagelbössa. Tag ett par tandborstar också och ett myggstift.

Nej, jag tänker inte spekulera mer över den här saken. Det är riktiga människor för fan.Redigt folk!

Packat och klart

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.