Taikons kastrullock

Visst, det var snällt att köpa en present med hem från semestern. Och jag kanske inte borde kallat dina örhängen för ”Taikons kastrullock” och sagt att jag aldrig hade sett någonting fulare i hela mitt liv. Det var både rasistiskt och elakt, speciellt som dom var tillverkade av silver och kom från ett fint museum i Arjeplog. Men att slänga porslinet i sjön, och sova på soffan.

Jag vet inte…

Och snart är det jul.

11 reaktion på “Taikons kastrullock

 1. Cissi, jag känner din oro och jag förstår din undran… Men som brorsan (Loffe) sa till sina barn när dom var små: ”Ungar, nu tar ni med er varsin gaffel och kniv i ett snöre om halsen, för nu ska vi hem till faster Carina och äta middag.”
  Jo jo… Ni är SÅ välkomna ;-D

 2. Tack för senast föresten. Det va så trevligt så vi åkte ut en gång till med Patrik,o syster o svåger. Mysigt ställe.
  Vi kan väl ses innan ni lämnar sommarhamnen.

 3. Till Benny
  Jag hitade mycket riktigt spettet på höskullen. Vem i He….. har orkat släpat upp det på skullen???
  I stil med att åka upp i lappriket o visa sina avkomlingar dess ursprung. Respekt! ¨
  All heder till dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.