Klart för tagning

Nu får det äntligen avslöjas.

Tomas von Brömssen gör en av dom ledande rollerna i Kronjuvelerna.

Tomas är inte bara ett film- och teatergeni, han är också en stor personlig favorit. Men framförallt så ÄR han kommissarie Samnerud.

Jag minns inte längre hur jag beskrev den karaktären i mitt ursprungliga manuskript, men den som har läst boken Familjelyckan kommer direkt förstå valet av skådespelare.

Jag blir nästan rörd när jag ser Alicia Vikander och Tomas von Brömssen tillsammans med Ella på Österlen. Dels för att jag har levt med berättelsen så länge och tycker att jag känner dessa karaktärer in i själens djup, men också för att platsen är så vacker och kläderna så coola.

Det är alltid Moa-Li Lemhagen som gör kostymerna i Ellas produktioner och det skapar en väldigt speciell känsla som går igen från film till film.

Foto: Bass Nilsson för Ystads Allehanda

Ella ger instruktioner åt Fragancia och kommissarie Samnerud

3 reaktion på “Klart för tagning

  1. Nämen, hur kom du på det efternamnet? Så vitt jag vet är vi den enda släkten som heter så, taget av min farfar om jag är rätt informerad. :)

  2. Det är lite lustigt eftersom alla författare har en benägenhet att plocka namn ur sin omgivning. Jag hade en kamrat under skoltiden som hette ”Samnerud”. Och när jag plötsligt behövde ett perfekt namn till en kriminalkommissarie specialiserad på barnarov satt ju ”Samnerud” som en keps. Det är snyggt, faktiskt ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.