Mammas pojkar

Bäva tomtar och troll – nu har vi löss i Lovikavanten.

Och det är allt jag har att säga om landet Sverige i dag. Men visst vore det fantasilöst att driva ut de små lustiga extremisterna genom det stora hålet i tummen. Låt oss leka lite med dem först. Killa dem under armarna och dra lite i morrhåren.

Har ni inte sett hur oemotståndligt söta de där Sverigedemokraterna är. Mammas pojkar allihop. Jag tror att det behöver kärlek. Sova skavfötters och ligga loppa. Sedan lämnar de Lovikavanten med råg i ryggen och solsken i blick.

Det ska vi alla hoppas!

3 reaktion på “Mammas pojkar

  1. Äntligen lite solsken en dag som denna! Du är fenomenal på att formulera verkligheten : ) Har hängt med hit till bloggen från Dina krönikor i Hästfocus – älskar det Du skriver!! Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.