Strykfritt

Det finns inga garantier hos mej. Absolut inte några. Jag kan fucka upp precis vad som helst på nolltid. Ofta börjar det brinna. Och när det inte brinner så händer det någonting ”vattenrelaterat”. Jag kan inte förklara hur det går till. Varför jag tvättar mobilen om- och om- och om igen. Men jag har en teori.

Eftersom telefonen ständigt ligger isärplockad ovanpå oljepannan för att torka, har jag helt enkelt vant mej av vid den. När den någon gång fungerar (vilket faktiskt inträffar förvånansvärt ofta med tanke på hur många tvättprogram den har genomlevt) är jag inte i stånd att hantera apparaten. Jag har inte det naturliga beteendet att ladda batteriet, att ställa in klockan och att kontrollera byxfickorna innan nästa tvätt startas.

Men jag har fan större problem än så.

Just nu är det min dator. Word har pajat, så istället för att helt enkelt ominstallera programmet, skriver jag på en annan dator, och när jag inte kan skriva på den lägger jag över mitt arbete på ett USB-minne och skriver på en tredje dator. Fast oftast hittar jag inte USB-minnet.

Som till exempel i Sverige i går. Jag hittade inte USB-minnet och tänkte; ”Det ligger väl i tvättmaskinen förstås”. Tålmodigt väntade jag tills tvättprogrammet var slut (för det går inte att öppna luckan tidigare) och ser man på! Ramlade inte min ”nytorkade”, samt återigen ”nytvättade” mobiltelefon ut ur luckhelvetet?!

Nu tror ni att jag är utvecklingsstörd, eftersom detta tycks hända var och varannan dag samt det faktum att jag faktiskt försökte göra mej lustig över en tom toalettpappersrulle så sent som… Ja, just det igår. Men jag orkar inte gå på djupet med den här ”störningen”. Jag orkar på sin höjd skriva en blogg, för jag kan ju fan inte ringa någonstans. Och seriöst, jag kan inte jobba heller för mitt USB-minne är fortfarande borta.

Om det ÄNDÅ hade legat i tvättmaskinen. Då vore jag en ordningsam människa.

Peace out!

Dolly & Viola
(40 grader Fintvätt – Strykfritt)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.