Den hårda skolan

Här händer det prylar. Jag håller på och läger upp alla mina krönikor som jag har skrivit för Tidningen Hästfynd / Hästfocus under åren 2003-2007 och plötsligt slår det mej. Vilken skola!

Hästfocus har verkligen varit min lekplats, min sandlåda, min okrattade manege. Där fick jag fria händer och nästan också fritt utrymme att skriva vad jag ville. Och som jag skrev!

Jag har ibland sagt till människor; ”Jag undrar om jag inte är en av få människor (kanske den enda) som har fått in en bild på en vägfärja i en hästtidning. Den krönikan kommer också att läggas upp inom kort.

Ulf Norén som äger Hästfocus ska verkligen ha all heder som vågade släppa lös mej i sin tidning, på sin redaktion. Nu har jag tyvärr inte haft tid att skriva för honom på länge, men jag hoppas att det blir igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.