Snökrig

Ja, men det var väl skönt. Då har cyklonen passerat och vi har skakat ner krokodilerna ur trädkronorna. Det är fortfarande lite stökigt i Egypten, men så snart befolkningen har ruskat presidentfan ur palatset, ska det väl blåsa över där också.

Här ombord serveras fortfarande fadd soppa och översaltat fläsk. Detta tillstånd kommer att vara så länge den ”avskruvade knoppen” får sin återupprättelse och är tillbaka i sitt hål på luckan.

Jag tror att finns en utbredd skräck för snö här i landet.

Ja, jag vet, nu blev det ett sånt där ”kast” igen, men jag tänker mycket på snö. Jag tror att alla tänker mycket på snö, men att ingen längre vågar säga någonting.

Förra året var det precis tvärtom. Alla pratade om snön, uppgraderade sina Facebookstatusar med frostiga kommentarer och ondfor sig i olika forum. I år råder en otäck tystnad. Och det trots att snösituationen nästan är värre än någonsin.

Ingen hade förväntat sig detta, att snön verkligen skulle komma tillbaka, och med förnyad styrka. Vad vi upplever nu är – SKRÄCK! Vi lever i ett terrorvälde, inte helt olikt det som råder i Egypten, bara lite kyligare. Vi är alla rädda för SNÖDEN.

Att, snöden dö!

Nu ska jag sätta ett långkok med håriga grisöron på spisen.

Peace out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.