Bit ihop

Alla vet hur mördande tråkigt det är att lyssna till andras drömmar. Själv brukar jag drömma otroligt underhållande (tycker jag), men jag har aldrig fått för mej att berätta om det – förrän nu. Och det här var ingen solskenshistoria kan jag försäkra.

Jag drömde i natt att jag tappade tänderna. Inte bara en eller två utan nästan hela övre tandraden. Det blev ett förbannat elände alltsammans och jag hade ett sjå att klistra fast dom igen.

Till och med långt efter det att jag hade vaknat tyckte jag att det var en djupt obehaglig dröm. Jag gjorde någonting som jag aldrig tidigare gjort, googlade på ”drömmar och deras betydelse”.

Att tappa tänderna, upptäckte jag snart, var en ganska vanlig dröm. Det intressanta var HUR man hanterade situationen. Där fanns flera exempel. Vaknade man med ett skrik och rusade fram till spegeln kunde det vara ett tecken på stress, spottade man ut gaddarna och gömde dem under huvudkudden kunde det visa på ekonomiska problem, klistrade man fast dem igen var man bara rent kreativ.

Jag tyckte att jag kunde känna igen mig i det där. Jag har ofta fått lösa besvärliga situationer med de mest okonventionella metoder. Inte sällan med silvertejp.

En kreativ kille

Det finns till och med en grupp på Facebook med över 230.000 medlemmar där man samlas under devisen; ”Går det inte att laga med silvertejp är det trasigt”.

I dag blir det oskalade ekollon till middag. Man är väl kreativ på fler än ett plan.

Bit ihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.