Fem fullastade kärror

Som tiden så sakteliga flyter förbi, har jag litet (eller intet) att berätta denna gudsförgätna lördag i månaden februari. ”Låt det flyta på bara”, tänker jag i mitt stilla sinne och tvättar så saktmodigt en lortig toalett.

Muggen i förpiken

För övrigt har jag fan fejat överallt. Jag har städat och donat och gnetat och gnott. På eftermiddagen satte Freja och jag på en matinéfilm.

Fem fullastade Kärror

Få filmer ska ha fem ”kärror” i betyg. Men den här är en uppvisning i diktkonst, i sång och ren genialitet. Jag säger bara, Tove Jansson!

En annan film som MÅSTE ses är dokumentären Dear Zachary (finns tillgänglig på SVT Play några dagar till). En fullständigt omtumlande filmberättelse som har vunnit alla pris man kan tänka sej och bara blir värre ju längre tid man tittar. Men det är inget frosseri, det är en fin film, en fin dokumentär. Som också råkar vara ohygglig. Missa den inte!

Middag

Freja slog dock till och lagade en fantastisk middag åt oss med vegetarisk pasta och mozarellaspäckad ruccolasallad. God Bless, Freja!

Hur skulle jag annars stå ut med det här?

Oheumla mängder med tvätt

Nej, det var en riktig skitlördag det här, hörrni. Men vädret var det tamejfan inget fel på, och inte utsikten heller.

Blidan

Till och med gamla Blidösund sågs ta en tur i farleden. Nu ska vi kolla på Ingemar Bergmans  Persona och sedan bunta sött i våra gungande tråg.

 

En reaktion på “Fem fullastade kärror

  1. Hoppas du har en bättre söndag då! :)
    Jag började dagen med att rida ut 1,5 timme med trevligt umgänge och pigg & glad häst. Snart blir det promenad i solen med älskade voffsingen som nyss drack upp halva vattenskålen, precis efter att vi kom in från förra rastningen utan rastning… Jag ser fram emot den dag då vi synkat ihop oss lite bättre! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.