Skenet bedrar

Ja, varmt är det ju inte, och inte skönt heller. Så jag tänkte grilla någonting gott till middag på däck. I går firade vi Freja som har fyllt 23 med japansk hämtmat. Det var riktigt smarrigt. Men 23, liksom. Tjugotre bast! Vad var det som hände?

I dag har det dock hänt minimalt kan jag meddela. Min tacksamhet är oändlig. Vid en första anblick av ”dagen” trodde jag att man verkligen kunde gå ut i ”den”. Solen var ju uppe och himlen var ju blå. Nåväl, skenet bedrar!

Hundarna har i alla fall varit ute på sina turer runt varvet. Dom lider inte speciellt av kylan alls, men Viola får snöklumpar i sina lurviga tassar som man måste hjälpa henne med att avlägsna.

Nu ska jag dock gå ut i kylan och tända grillen. Philippa och Jompa hade med sig en massa ”helfestliga” (olika märken) öl i går, och en del blev kvar. Ett med ingefära i, var faktiskt riktigt, riktigt gott. Det kan ju passa en stjärnklar februarikväll mitt i svarta skitvintern.

Peace out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.