Violas vådaverk

I morse när jag satt och skrev i allsköns ro kom Skutskepparn ner i förpiken och drog upp en genomskinlig plastpåse ur jackfickan. ”Violas verk”, var allt han sa och lämnade liket kvar på skrivbordsskivan.

Violas verk

Jag vet inte vad som krävs för att ni, där ute, ska komma av er i er ”diktkonst”, men jag kände mej ganska tom inombords en lång stund. Fast sedan hände förstås det där med madrassen.

Det var Viola som gjorde det

Här ligger, förutom hundarnas egen madrass, även alla Fridas små garnnystan upptuggade (Frida, jag har lyckats rädda det mesta, men lite slemmiga kommer nog dina virkningar att vara i framtiden).

Nu har odjuren i alla fall åkt till stallet. Skulle inte förvåna mej om Viola kommer hem med en ponny i käften.

Är det ingen som har lite humor här?

En reaktion på “Violas vådaverk

  1. Soppsatan hundsatan. hmmm Loppbitna söta å vilda lurvboll. Å pappa som skulle skickat dem för över 1 vecka sen medans de fanns hop. JAg frågade redan häromdan om de levde (allstå garnystanen) och det gjorde dem. jaja =) BTW jag kommer troligen upp på torsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.