The big five

Jag såg någonting konstigt på himlen när jag steg ut på däck i morse.  Jag tänkte; ”Här gäller det att röra sej försiktigt. Inga häftiga rörelser nu. Ta det lugnt för fan, ropa inte högt, osäkra geväret och bara njut!”

Det är inte ofta man får se en sol på himmelen. Och den här värmde dessutom på ett mystiskt sätt. En sol som värmer är i det här landet lika sällsynt som en lokatt i bastun på Sturebadet.

Tror det att jag anade ugglor i mossen.

Den här solen landade som en våt (men varm) disktrasa rakt i ansiktet och flåsade lögnaktiga löften i mitt öra om lövsprickning och islossning.

Men fy fan för falska solar.

Jag sköt ner den på direkten.

Om våren låter vänta på sej… Om sommaren aldrig kommer?

Ja, men då åker vi väl till Naturhistoriska riksmuseet och tittar på uppstoppade gamla somrar från förr. Går på Cosmonova, letar på Youtube. Vill man verkligen ha tillbaka den där skiten… Vill man det?

2 reaktion på “The big five

  1. Jo men tack för tipsen. vilka härliga gamla låtar.
    Alltså jag har beställt en valp till våren……
    Men jag börjar tveka.
    Va det så jävligt?

  2. Alltså, Viola är one of a kind. Wilmer gjorde inte hälften, inte en tiondel så mycket hyss. Jag tror att det blir underbart med en liten valp till våren :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.