The social network

”Arga människor sitter i mörka rum och skriver illa stavade blogginlägg!”

Detta är bara en av de oförglömliga repliker som fälls i filmen The Social Network. Egentligen bär det mej emot att skriva om film. Jag vet… Jag gör det då och då – men det bär mej emot. Jag tycker inte om att skriva om mat heller. Inte så att andra kan läsa det. Jag tycker inte ens om att äta tillsammans med andra människor, och absolut inte okända personer. Att äta är någonting djupt privat  som man gör av nöd slash lust och enbart i mörka rum. Nej, men nu skojar jag faktiskt. Jag är inte ens tillräckligt arg för att driva en blogg över huvud taget. Det hade varit mycket roligare. Då skulle ni få se på läsning!

Det finns flera oförglömliga repliker i filmen; ”The social network”. Till exempel; ”Människor har levat i städer och på landet… Nu lever dom på internet.”

Det förvånar mej oerhört att jag ens har sett filmen, och ännu mer att den var bra. Jag menar hur FAN kan man över huvud taget göra en film om Facebook? Dessutom en alltigenom kritikerrosad produktion.

Nisse gör som vanligt tvärt om och har köpt hem en blodtrycksmanschett till fartyget. Ja, ni läste rätt. Nu ska vi mätas morgon och kväll, och resultatet omvandlas per automatik till en statusrad på Facebook som verifierar att kontoinnehavaren verkligen är av kött och blod och äger en obrukbar jordplätt i Alabama.

Så är det, ser ni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.