Kronjuvelerna trailer

Beställ här
38:-


Läs boken Familjelyckan och möt alla de karaktärer som dyker upp i årets svenska storfilm Kronjuvelerna. För regi står Ella Lemhagen som även har varit med och skrivit filmmanus på min originalberättelse.

 

Produktionen, som är ett samarbete mellan Filmlance och SVT kommer också att sändas som TV-serie i tre timslånga avsnitt med start kommande vinter. Den som vill veta mer om familjen Fernández och deras märkvärdiga öde hittar fortsättningen på filmens historia i romanen, Det stora svenska vemodet.

 

Alla avsnitt till Julkalendern Dieselråttor & Sjömansmöss finns också samlade här under en egen flik. Have fun, och lämna gärna en kommentar efter dig!

 


cd@carinadahl.com
(Bloggen fortsätter som vanligt nedan)

 

 

Nu äntligen är trailern till långfilmen Kronjuvelerna klar för visning. Här ser vi kanske mest av dom vuxna skådespelarna i olika dramatiska situationer, men jag tycker att mycket av den skimrande, poetiska stämningen lyser igenom ändå. Dessutom måste jag säga att trailern är väldigt intelligent framklippt. Det framgår ganska tydligt att vi alla är delaktiga i livets kriminaldrama och sannolikt kommer att ställas till svars för våra handlingar förr eller senare.

Det ska bli fantastiskt att se Kronjuvelerna i storbildsformat för jag vet att filmfotot är av världsklass. Håll till godo så länge med denna glimt från Aftonbladet.

 

Stillbildsfoto: Andreas Hillergren
Fragancia och Pettersson-Jonsson

KRONJUVELERNA TRAILER

6 reaktion på “Kronjuvelerna trailer

  1. Så häftigt Carina- tack för att jag för första gången ikväll fått högre puls av något annat än min medverkan på en presskonferens i morgon. har hänt förr. Men what the koskenkorva – denna ska vara i Helsingfors. Hur tänkte jag? Hur tänkte dom?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.