Den ofrivillige våldtäktsmannen

Jaha, så har det hänt. Wilmer har börjat visa ett intresse för Viola som inte helt hundra känns som enbart ”syskonkärlek”. Faktum är att vi kom på honom med någonting som närmast skulle  kunna liknas vid ”halvribba”. Wilmer är mycket besvärad av sin egen erektion. Han vet inte vad det är, han får kåtslag och kan inte ta ett steg. Nej, men fy för hundan. Så kan vi bara inte ha det. Det blir ett besök hos veterinären på eftermiddagen.

 

Tre vänner (ännu så länge) – det kan bli flera

 

Ta det lugnt, vi ska inte skjuta honom. Såna är inte vi. Han ska bara få lite ”lugnande”. Alltså, för apparaten. Vi vill inte beröva honom sina kronjuveler heller.

På tal om kronjuveler, så läste jag en intressant artikel om 3D-projektet på DN. Det var ju tänkt att Kronjuvelerna skulle bli den första svenska filmen inspelad med 3D-teknik. Nu blev det inte så. Tack och lov!

Jag fruktade hela tiden att tekniken skulle ta alltför mycket uppmärksamhet från berättelsen och tycker att producenterna fattade HELT rätt beslut som gick tillbaka till sin ursprungliga plan. Den som är intresserad kan läsa artikeln i DN under bilden nedan.

 

Stillbildsfoto: Andreas Hillergren
Kronjuvelerna i 3D DN

 

Vi får sannerligen hoppas att tekniken fortfarande är ganska rustik på Arninge Veterinärklinik. Det finns saker man inte vill ha exponerade framför sig i något format alls, och absolut inte i 3D.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.