Sweethearts

blev det då en fjärde filmaffisch. Jag är verkligen överväldigad. En hade varit gott nog, två kändes mäktigt och tre nästan lite overkligt. Men det blev fyra!

Tänk om bokbranschen hade haft samma möjligheter att marknadsföra sina ”produktioner” som filmbranschen har. Det faller ju naturligtvis på sin egen orimlighet, men tänk om. Jag fick ett fantastiskt läsarbrev här om dagen från en kvinna som hade köpt Familjelyckan bara för omslagets skull, och sedan blivit så tagen av berättelsen att hon omedelbart köpte uppföljaren Det stora svenska vemodet också. Då är det roligt att vara författare!

Den här slutgiltiga filmaffischen är verkligen en favorit. Den är så skickligt gjord, med så många detaljer att man blir alldeles varm inombords. Och så är jag otroligt förtjust i Fragancias klänning på bilden. Jag hade själv en liknande i 20-års åldern och det var ju tillräckligt apart redan då. Den här har jag inte haft att göra med alls, utan det är (som jag tidigare har berättat) Moa-Li Lemhagen Schalin som har gjort alla kostymerna.

 

Sweethearts

 

2 reaktion på “Sweethearts

  1. Det hela blev tokbra! Jag tror dom fått med nästan allt på en bild – ursnyggt! klingar snyggt med ”Familjelyckan”

    Vad gör du Carina? Jag dricker vin….och har fredagsmys med mig själv!

  2. Jag försöker, f-ö-r-s-ö-k-e-r, uppfostra en hund och samtidigt steka lax.
    Det brinner, smäller, gläfser och råmar lite varstans. Jag har problem här ;-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.