Lugnet före stormen

När värmen dallrade som värst gick jag ned i lastrummet och började rota i en stor låda med gamla fotografier. Det skulle jag kanske inte ha gjort. Jag blev kvar där nere i flera timmar.

 

Humla, Helle och Axel ombord på M/S Capella

 

Jag har ingen scanner (eller vi har faktiskt en, men jag vet f-n inte hur den fungerar) så jag tog helt enkelt kameran och fotograferade några av bilderna för att kunna lägga upp dem här.

 

Min ”lilla” brorsdotter Helle

 

Alla de här små juvelerna är stora nu. Helle har dock kunnat svära ända sedan hon var sex månader gammal. Ingen kan osa över sina äldre bröder som hon gör. Och så åker hon Wakeboard utav bara helvete i viken.

 

Propeller-Axel på Skeppsholmen

 

Här kan man ana byggnationen av Moderna Museet i bakgrunden. Vi var lite chockade som bodde på Skeppsholmen då, och undrade hur det skulle bli. Och inte sitter vi nakna på pollarna längre, som man kunde göra förr i tiden. Men jag tycker att det blev rätt fint i alla fall.

 


Cina

 

Så här såg jag ut efter en dag i lastrummet. På kvällen sedan dammade vi av oss och drog över till Ramsö. Nicola bjöd på gott vin som alla blev kalasfulla av!

 

 

Men nu är vi pigga och nyktra igen, så det ska nog kunna bli fest i kväll också. Nästa vecka tar Nisse studenten, jag ska på förhandsvisning av Kronjuvelerna och vi ska ut med fartyget. Sedan blir det Galapremiären den 13 juni med stor efterfest på Café Opera då alla skådespelare och vi ”skapare” kommer att närvara.

Nu kan alla som vill vara med och tävla om biljetter till ”spektaklet”. Se länk nedan.

 

VINN BILJETTER TILL GALAPREMIÄREN AV KRONJUVELERNA

 


 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.