Nationalbullen

Aldrig har vi väl firat Sveriges Nationaldag särskilt hårt, men jag vaknade med en påse kanelbullar från Bagar-Jan i Waxholm på huvudkudden. Man undrar ju lite…

 

 

För övrigt har vi haft några riktigt strålande dagar här ute i vassruggen. Jag har egentligen massor att göra, men får just ingenting gjort. I går låg jag i alla fall på knä och skurade golvet i byssan. Det var en märklig upplevelse. Stor ansträngning, vida rörelser, obskyra tankar. Plötsligt vaknade pigan i mej till liv och jag tänkte saker som; ”Vars är bonden?” samt, ”Vem är drängen som nyss promenerade över viken med en lie på axeln”. Ja, riktigt jävla tråkigt hade jag där en stund. Men sedan kom Humla och Anders och vi grillade på däck.

 

Det här är dock Viola och Anders

 

I dag skiner solen igen och nu börjar motivationen sjunka till orimligt låg nivå. Det enda jag planerar för stunden är att dricka kaffe. Kanske funderar jag en kort stund över vars bonden är, men misströstar gör jag icke. Här finns kanelbullar från Bagar-Jan i Waxholm. Så är det hos mej. Hur är det hos er?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.