Tack och adjöss nu sticker jag till sjöss!

Jag känner er. Ni behagar skämta om saker. Ni är den där typen som säjer; ”Hö hö hö, vet du vad dököttet runt kuken kallas?” Nä, jag tycker inte att det är kul. Jag säjer ”bönstjälken” (numera) och förresten högaktar jag män. Alla män, jag har nämligen kommit på vad dom är till för. Männen, i alla länder, av alla kulturer oavsett kynne och sinnelag, religionstillhörighet och nykterhetsgrad kom hit till jorden (till oss) för att rensa avlopp!

Idag fick jag göra det själv. Det fanns nämligen ingen man ombord. Jag har sett så bajsans vidriga saker med munnar och ögon och erigerade könsorgan att detta kommer kräva år av terapi för att bearbeta. Jag har gråtit, slängt mina nya Converse och kokat dom andra kläderna i en kittel på spisen. Jag är i skrivande stund så chockad att detta kan vara mitt sista inlägg någonsin.

Nu ska jag gå och supa mej full, lägga loss förtöjningarna  och kanske även skjuta hunden. Vet inte när vi hörs igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.