Hell Caramelle

Vi lät oss lockas över viken med fagra löften om Creme Brulé. Min lilla brorsdotter, Helle, är inte bara en värsting på vattenskidor och wakeboard, hon är även något av en sockerbagare.

 

 

Alla som en gång har ätit en perfekt tillagad Creme Brulé eller Creme Caramelle blir aldrig riktigt densamma igen. Det lär ska finnas hårt knäckkokta samfund som enbart ägnar sig åt att tillaga och avsmaka denna desserternas dessert.

 

Vi tog båten över viken

 

Helles Creme Brulé blev verkligen sagolikt god, men okey, den kanske rann något. Jag måste ändå säga att smaken överträffade både Östermalmshallen och flera finkrogar i Göteborg. Kanske kan man helt enkelt bara byta namn på anrättningen och kalla den för Hell Caramelle?

 

Hell Caramelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.