Bloggboost


Beställ här
38:-


Läs boken Familjelyckan och möt alla de karaktärer som dyker upp i årets svenska storfilm Kronjuvelerna. För regi står Ella Lemhagen som även har varit med och skrivit filmmanus på min originalberättelse.

 

 

Produktionen, som är ett samarbete mellan Filmlance och SVT kommer också att sändas som TV-serie i tre timslånga avsnitt med start kommande vinter. Den som vill veta mer om familjen Fernández och deras märkvärdiga öde hittar fortsättningen på filmens historia i romanen, Det stora svenska vemodet.

 

Alla avsnitt till Julkalendern Dieselråttor & Sjömansmöss finns också samlade här under en egen flik. Have fun, och lämna gärna en kommentar efter dig!

 


cd@carinadahl.com
(Bloggen fortsätter som vanligt nedan)

 

Kronjuvelerna har ännu inte haft premiär och redan är det många som har sett filmen på olika ”förhandsvisningar. Flera bloggar också om sin upplevelse i salongen. Det är perfekt när jag inte hinner blogga själv. Jag bjuder helt enkelt på en riktig ”bloggboost” och länkar till några fina skribenter med snille och smak. Ja ja, förvänta er inte att jag ska förhålla mej opartisk i mitt urval, väga socker mot sill och annat demokratiskt trams. Här är det enbart polkagrisar som gäller!

Vi vet redan att Kronjuvelerna inte är någon klassisk svensk långfilm. Somliga kommer att älska den. Andra inte. Thats allright whit me.

 

Louise Myhrberg

 

 

Moa Sandh

 

 

Jimmy Whoo


Densie Lopez

 

 

Anna Benson

 

Fredrick Federley

 

 

Filmblaskan

Ninjamalin

Manalicious

Vivi testar

Rosettpojken

”När vi gick ut från biografen var vi dock helt ordlösa. Vi var så chockade, förstår ni?”

Sassa Jansson

Lisa Anckarman

”Jag skulle inte orka se den igen!”


 

Joina Kronjuvelerna på Facebook

 

 

 

4 reaktion på “Bloggboost

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.