Be right back

Min arbetsmiljö är sinnessjuk. Jag har till exempel ingen skrivbordslampa. Jag vet inte riktigt varför jag inte har någon skrivbordslampa. Jag har väl helt enkelt inte hunnit skaffa någon… på tio år!

Fram till helt nyligen hade jag ingen riktig stol heller. Alla frågade mej varför jag inte hade någon riktig stol, men jag tycker inte att det är viktigt. Det ska fan sitta bekvämt och skriva manus. Jag tror inte på den kombon.

I dag har vi inspektion av lyftkranen ombord. Det ljud som den åstadkommer är precis obeskrivligt. Dessutom skäller hundjäveln konst-fucking-stant. Vi har dock kommit i sjön igen med fartyget. Det är mycket positivt.

 

 

Inte för att det var något problem att bo och arbeta på slipen. Ljuset blev till och med bättre, men nu har rullgardinen pajat och varje gång jag försöker dra upp den åker den ner. Jag ska döda den där jävla rullgardinen. Låta hundarna slita den i stycken.

Återkommer!

En stund senare.

Jag fick en dipp där, kan jag medge. Min ”arbetsplats” ligger precis ovanför hydraulaggregatet och vägg i vägg med Wilmers vanvettiga verksamhet. Jag tog ut det på rullgardinen. Inga människor eller djur kom till skada.

Här om kvällen kom A-slupen förbi på utsidan. Där tjuter inga kranar och skäller inga hundar. Där sprakar elden så jämt och fint och man ser sansade besättningsmän vinka till varandra i solnedgången.

Man blir förbannad!

 

 

4 reaktion på “Be right back

 1. Nu har jag ju bara sett er båt på bild, men den ser rätt gigantisk ut :)
  Så då blir jag nyfiken på hur insidan är disponerad. Hur många rum/kvadrat rymmer den? Underdelen på en båt, är den massiv, eller ett tomrum, eller maskinrum?
  Vad är den egentliga idén med er typ av båt, är de gjorda för att vara bostäder, eller fiskebåtar, eller något annat?
  Jag som verkligen kan noll om båtar skulle tycka om en genomgång?

 2. Lina, jag tyckte att din fråga var berättigad så jag lovar att svara i ett blogginlägg a.s.a.p :-)
  Men det är ingen husbåt, Falkland är ett f.d Kustbevakningsfartyg som nu håller på att klassas in igen.

 3. Hej Carina!
  Hur går det med bok nr 3? Längtar tills den kommer ut! Kan du inte avslöja lite om hur långt du har kommit? :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.