Gråt och tandagnisslan

”Och på den tredje dagen for hon upp ur sängen och kastade ögonen hej vilt, hit och dit i huvudet. Tidigare hade det knappt gått att röra dem alls, men nu var det äntligen över.

Ja, lite så där, känns det att vakna upp efter tre dagars migrän. Den här gången har jag faktiskt haft bra tabletter, så jag har sluppit spyorna, men jag har fan inte kunnat röra på ögonen. Men nu får det vara nog med elände. Nu har jag exponerat mej för all världens sorger och bedrövelser i tre på varandra följande skitdagar. Nu vill jag bara kasta loss och komma ut på sjön.

Stay tuned!

En reaktion på “Gråt och tandagnisslan

  1. Nu är jag uppdaterad med din/er sommar. och konstaterar att viola fått konkurrens med den skrynkliga ansiktshunden. men jag tror Viola vinner på charm. dogbodylanguage är vad hon visar. Så att en fullkomligt hundovan läsare ser och tror sig fatta vad hon uttrycker.

    Migrän har jag också som en ständig följeslagare, ovälkommen sådan. Min egen teori är att hela systemet ballar ur. Varför vet jag inte. men det kanske blir overload. jag kan känna det flera dagar innan och sen kommer migränhelvetet.

    Sånt är livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.