Lerbad och rökturk

Nu har vi levat Indianliv i flera dagar. Det här underbara novembervädret lockar till långa skogsturer med stora brasor och höga lågor. Fan, jag är bra på att elda. Det har jag alltid varit. Sällan har någonting gått snett (om man bortser från den där skorstensbranden i det gamla fiskartorpet) men även den slocknade till slut.

Hur som helst tyckte Humla att Wilmer började lukta gammal Cherokee och tog med honom till fastlandet för en Spa-behandling. Han får det då och då. Massage och manikyr. Nu är han tillbaka med noppade ögonbryn och roll on i armhålorna. Då är det dags för oss att packa ryggsäcken igen. Även den ”stylishen” ska man väl kunna rädda upp med ett lerbad och en rökturk.

 

 

Lerbad och rökturk

En reaktion på “Lerbad och rökturk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.