Fångarna på Falsom State Prison

Vi har en ”Johny Cash period” här ombord. Ja, inte jag, men Nisse har. Överallt, var man än kommer, i förpiken och kabyssen, styrhytten och maskinrummet spelas, Johny Cash.

I går när vi var ute med hundarna i skogen ville hon att vi skulle sjunga Johny Cash vid lägerelden. Jag fick vara June Carter. Hundarna fick vara fångarna på Falsom State Prison.

Nisse var inte nöjd med min sånginsats. June Carter har aldrig fått så mycket skit i hela sitt liv!

Nu ligger jag i hårdträning. Jag ska lära mej varenda line till eftermiddagsturen. Jag har bara så förbannat svårt för att sjunga rätt på ett ställe och sjunger ”life” där det ska vara ”love”. Alltså, Johny Cash blir ju topp tunnor rasande och slänger kaffet på elden. En gång prickade han Wilmer rakt i huvudet och det blev upplopp på Falsom State Prison.

Den här versionen är dock från filmen Walk The Line som handlar om Johny Cash och June Carter. Nu jävlar ska jag sätta den här texten!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.