När laxen tystnar

Nisse går i sömnen, och inte bara går, hon äter i sömnen också. Det verkar som om hon lever ett helt parallellt liv i sömnen. Till exempel vet hon bestämt med sej att hon tycker om hallongrottor, hela hallongrottan s.a.s. Men i sömnen äter hon inte det röda i mitten, utan vaknar på morgonen med en psykedelisk pelare av på varandra staplade mittpartier bredvid huvudkudden.

Sicko!

Det hela blir inte bättre av att vi har ett stort matförråd utanför Nisses hytt. Dit vacklar hon varje natt och sätter i sej alltifrån Italiensk parmaskinka, till fikonmarmelad (som hon verkligen hatar på dagtid) och grillkol. Ja, hon har vaknat svart om munnen.

Tomma mjölkpaket hittar jag överallt och… korvskinn.

Visst, man har hört talas om gravida kvinnor som äter murbruk. Men Nisse är inte gravid (på dagtid) och om hon vore det… Vad indikerar cravings på grillkol?

Det här har gått så långt att jag har gjort i ordning ett eget fack i kylskåpet med saker som hon får- / och bör äta under nattens fasta. Produkter som ingår under livsmedelsverkets varusortiment och som inte smakar terpentin.

Men nu har hon börjat äta kartong!

I morse låg ett halvtuggat paket med Taco-bröd under huvudkudden, och vad mera var… Hon hade dragit en påse pulversoppa också. Utan vätska.

Sicko!

Vad försvinner härnäst… Jul-laxen?

Vi funderar på att sätta upp en webbkamera i förrådet, men Nisse är rädd för att se sej själv i sitt besatta tillstånd. Hon har inte en aning om VAD ”det” ser ut och föreställer. Men det har jag…

 

Poltergeist

 

En reaktion på “När laxen tystnar

  1. Så länge ingen drar en lina pulver mos på nätterna så verkar nog
    kolen bara bra för magen(stabiliserar alt)

    R

    Ps naturligtvis vet jag att du inte har pulver mos (för det hat ingen) ds

    ps1 Kram ds

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.