Apmätt och utmattad

väg till stallet längs Bogesundsvägen. Nisse fick ”stirret” och pekade med rak arm:

– Där, sa hon. Kantareller!

Sommarkantareller

Efter allt arbete i stallet har vi tjongat en fantastisk paella med chorizo, kyckling, kantareller och en massa annat gott. Som tur var hade Skutisen fastnat på familjen Wallenbergs gamla klenod Regina, så jag fick pyssla med mina ”kantarellembryon” i lugn och ro. Nu är vi dock samlade ombord på moderskeppet, apmätta och utmattade. I morgon är en ny, regnig dag. Det blir kul!

 

En reaktion på “Apmätt och utmattad

  1. Efter en sån där dag….. , så kom man hem och tjejerna hadde sparat en näve små små men underbara kantareller så i med en klick smör och njut på en macka. nu j-a borde det bli sommar eller ??? kram /R

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.