Peace & Larv

Det är spännande att vara ute på vägarna med Nisse. Här om dagen när vi promenerade över Pålssundsbron kom en livs, levande och halvnaken vildmarkshunk klättrande över brospannet och hoppade ned rakt framför fötterna på oss. Ja, mest hoppade han väl framför Nisse, men i alla fall.

Bara ett par kilometer senare pekade hon, Nisse, på den stekheta asfalten och sa:

– Vi har fått post.

Och mycket riktigt, låg där inte ett handskrivet och vackert formulerat brev inramat av kärleksfulla ”hjärtor”.

I dag kom Humla tillbaka från Peace & Love och ville låna tvättmaskinen ombord. Genast hon började packa upp sina saker, kröp Viola ner och lade sig tillrätta i väskan.

Det hon har i huvudet är inte markeringar efter skotthål under en dramatisk filminspelning, utan helt enkelt resterna av en rulle maskeringstejp som blivit massakerad under oklara former. Däremot hittade Humla själve sheriffen i botten av väskan när primadonnan till slut behagade lämna scenen.

Peace & Larv

Waxholm bjöd på fint torkväder och Humla bjöd på cider i solskenet. Det var verkligen behövligt att chilla en dag på däck efter allt traskande längs vägarna. Nu håller vi tummarna för att solen ska bita sig kvar i länet så att höet får en chans att torka på åkrarna.

En stund av andakt och stilla eftertanke… samt en cider

En reaktion på “Peace & Larv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.