En resa i hästväg

Nej, men nu kan vi inte hålla på med det här ”sjöjungfru-vågskvalp-slisket” längre. Det är höst, det är häst, det är piska och sydväst! Jag måste berätta om min fantastiska, begåvade och ”snygg- som-en-hästspark-genom-framrutan” vän, Tony. Jag har inte en aning om hur vi lärde känna varandra. Jag har en unik (vill jag påstå) förmåga att träffa roliga, intressanta människor. Det beror mest på dem såklart. Men Tony är inte bara snygg och smart, han är en människa med ”kunskap”. Jag skulle utan att tveka, kalla honom för en riktig, ”Kronjuvel”!

Jag har suttit i en kammare på Öfre Östermalm och hört Tony sjunga Franska chansoner tillsammans med matdrottningen och modellikonen, Kråke Lithander. De är fullständigt fransktalande båda två. Tony är dessutom något av en expert på vallning av skidor, samt opera (som han verkligen kan allt om) och trav. Jag tror tamejfan att han kan sko en häst också. Detta är saker som gör en reporter och operafantast rent genuin. Och jag är så glad för att Tony nu har fått en egen TV-serie; ”En resa i hästväg” som sänds på TV4, men som också går att se HÄR.

Tony Ryttar / En resa i Hästväg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.