Det går att flyga

Jag tror verkligen på affirmationer, man föreställer sig en sak, visualiserar den och lever som om den snart skulle inträffa. Och vips, har man den i sin hand. Som gården på Gotland. Visserligen tog det fem år av hårt tankearbete för att materialisera själva drömmen, men det fungerar. En annan sak jag har planerat länge för är min ”lilla” (inte så lilla längre) brorsdotter Helles säng. Alltså, jag älskar Helles säng och har upprepat som ett mantra genom åren:

– Den dagen du tröttnar på din säng, Helle, då flyttar den hem till din gamla faster förstår du.

Men hur skulle det vara möjligt att klämma in en stor mässingssäng bland den väggfasta inredning vi har här ombord? Tur då att man har jobbat lite outside the box tankemässigt de senaste åren och skapat ett antal olika rum att välja mellan. Helle har i alla fall någonstans att slagga när hon kommer till Gotland. Dock inte i sin gamla säng, för den lär ju vara upptagen. Men jag ska sätta upp en hängmatta i det stora valnötsträdet åt henne. Jag kanske svävar förbi i den där magiska bingen någon stjärnklar natt och vinkar. Det går att flyga, bara man tror på det tillräckligt hårt!

.

Ram i regnet

 

 

En reaktion på “Det går att flyga

  1. Visst går det att flyga,om man vet att svaret på frågan är 42 så vet man oxå att det avgörande vad gäller flygandet är att hoppa och sedan glömma bort att landa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.