En rövarhistoria

Det är någonting helt osannolikt över Tony. Han gör så konstiga saker. Plötsligt dyker han upp hemma hos Maria Montazami i Californien, eller på en solstekt strand i Karibien om han inte just den dagen gör en djuplodande intervju med Maharajha timmarna innan hästfan tar hem storsegern i Prix d’Amerique. Vid ett tillfälle, och det har jag berättat om förr, satt han till och med och sjöng franska chansoner för mig och Kråke i den legendariska våningen på Östermalm. Men det var förstås innan han drog till Danmark för att äta fisksoppa. Resten är historia … En rövarhistoria!

Tony rånar Danmark på degen

 

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email

En reaktion på “En rövarhistoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.