Pilsnerprinsessans nyvaxade PV

Nu skakar knäskålarna. Pilsnerprinsessan och superbögen Janne ska läsa manuset till ”Det stora svenska vemodet”. Detta efter att han har skrattat halvt ihjäl sej åt Tigertämjarns känsliga förhud i ”Familjelyckan” och fått ansvaret att faktagranska alla mina sexscener i framtiden. I synnerhet dom mellan två män. How the hell would I know….?

Janne är annars helt nöjd med ”sexet” i Familjelyckan måste jag inflika. Han blev hänryckt och kände sej yster till sinnet har han sagt. Till och med att han ansåg kärleksscenen i båthuset vara bokens vackraste del. Jag vill alltid tro att det bor en liten ”smyg-hetero” i Pilsnerprinsessan men glöm det. Han vill åt Pettersson-Jonsson (som alla andra).

Varför jag kallar honom ”Pilsnerprinsessan” beror på att han lever i ett palats med en PV och obegränsad tillgång på bira. Dessutom har han ett hjärta av guld! Men det är bilen som har gett mej ett förfärligt huvudbry. Som har fått mej att ligga sömnlös om nätterna och fundera över detta, snudd på, genusbetingade faktum. Hur kommer det sej att alla bögar tycks äga en PV?

Jag har sett det på flera olika forum, Sylvester och Qruiser. Var och varannan bögjävel har en PV!

Riktigt fundersam blev jag när jag började göra reserach inför ”Det stora svenska vemodet” samt tredje och avslutande delen ”Obotliga tillstånd hos besynnerliga barn”. Då förstod jag också att många homsoxeuella män lever i ett ”öppet förhållande” med sin PV.

Återigen höll Janne på att skratta ihjäl sej. Nu hade han både Tigertämjarns känsliga förhud och sin egen PV att glädjas över. Jag fick till och med en bild på den. Den hade fyra vidöppna dörrar och glänste i lacken.

– Vi har en ”öppen relation”, skrev Janne i bildtexten.

Sedan sansade han sej och förklarade; ”PV” betyder pojkvän. Ingenting annat – bara pojkvän. Janne har haft sin i 15 år. How the hell would I know?

Kanske en liten smyg-hetero?

Det bästa med Pilsnerprinsessan är annars hans underbart okomplicerade personlighet. Ingen kan som Janne beskriva en tre rätters middag eller en oförglömlig kärleksakt så att det stiger upp äkta tårar i ögonen. Här om dagen skrev jag till och med i ett brev till honom; ”Jag tror ärligt talat att jag älskar dej!”. Janne svarade med en länk innehållande det kanske bögigaste show och dansnummer jag någonsin har sett. Sedan tog vi en pilsner tillsammans!

Och nu ska Janne läsa ”Det stora svenska vemodet”. Jag har velat skydda honom lite från den berättelsen. Kanske för att den handlar om en fotograf, precis som Janne är själv, och att det finns oerhört tunga delar i boken. Samtidigt går det inte att skydda människor från ”Det stora svenska vemodet”. Och hey – sexet är jävligt bra! Nu väntar jag bara på Pilsnerprinsessans dom.

Men framförallt vill jag ju att såväl Janne som alla andra ska få uppleva den glädje och värme som finns i boken. Den knyter an till alla dom karaktärer som många redan känner från ”Familjelyckan” och innehåller så väldigt mycket mer än heta scener mellan två män. Är man det minsta lilla heterosexuellt lagd, kan man fröjdas åt passionen som växer och utvecklas mellan Tigertämjarn och Pierina. Är man däremot transa eller kanske androgyn får man nog tålmodigt invänta den tredje och avslutande delen: ”Obotliga tillstånd hos besynnerliga barn”.

4 reaktion på “Pilsnerprinsessans nyvaxade PV

  1. Andas in Andas ut. lugnet före stormen. snart kommer hon den galna smålä.. lr faaan jag är ju göteborgare nu. jeje Hon kommer snart iallafall. å jag vet inte alls vilken dialekt hon bjuder på denna gången. Tror nog det är en galen blandning av allt man kan tänka sig.

  2. Måste säga att jag har så många favoritscener i Familjelyckan, inte alls bara båthuset (fast den är så oerhört välskriven). Allting med J är ju sån hjärtat brister. Och när Rickard P möter Nike. Paralellen till kaninen. Jag rös! Skriv nu så att det glöder, vill bara tebax in i din värld så fort som möjligt!

  3. Min PV vaxar vissa delar på sin kropp – ja nu vet ni det! Vilka? Det lämnar vi till fantasin!

    För det första är jag just inte direkt en sån där bokmal som älskar böcker, jag läser kanske ett par tre stycken per år i ärlighetens namn. Nu helt plötsligt sitter jag här med familjelyckan, och det stora svenska vedmodet. Jag har läst halva boken nu och jag kan säga som så att det är starka känslor som bubblar i min kropp. Och jag är övertygad om att jag har något stort i mina händer här hemma, och jag är bombis på att ni som läser det här är avis på mig nu…och det kan ni gott vara…*ler*

    Äh Ni får snart ta del av en fantastisk resa, och det säger jag inte bara för att göra Carina glad, utan för att jag faktiskt menar det.

    Tänk att lille jag fick den STORA äran!

  4. Men tusan vad nyfiken jag blir. önskar att jag vore din vän Janne och också fick läsa ”Det stora svenska vemodet”. ttror ingen har skrivit en riktigt stor kärlekshistoria om ett samkönat par tidigare, inte i skönlitterär form, inte som jag känner till. Och absolut inte med din helt unika ton som finns i ”Familjelyckan”. När får man beställa förhandsexemplar?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.