Back in business!

Läs ett kapitel ur mina böcker under deras ”egna” flikar ovan. Där finns också information om övriga produktioner, recensioner och köplänkar. Familjelyckan har nu även utkommit i pocket!

Bloggen fortsätter som vanligt här inunder.

cd@carinadahl.com

Nu är alla våra prissänkta förhandsexemplar av Det stora svenska vemodet slut. Grattis till er som hann med att beställa ett bokpaket. Ni gjorde ett kap! Jag vill tacka Katja och Pelle (förläggare och förlagschef) för deras generositet mot mina besökare. Det är roligt att kunna erbjuda sina trogna läsare någonting ”extra”. Och det är såklart fantastiskt att få nya!

Jag kommer även fortsättningsvis att hänvisa till de bästa och billigaste inköpsställen som mig veterligen handlar med böcker. Inte många människor går till bokhandeln längre utan den stora försäljningen sker över ”nätet”. Detta har de flesta bokförlag anpassat sig till för länge sen och därför kan man nu även välja vilken kedja man vill använda för sin beställning när man klickar på ”köplänken” nedan.

Är du redan kund hos Bokus, Adlibris eller CD-ON kommer du med en knapptryckning att länkas till din egen butik, eller så skapar du ett nytt konto!

Och OBSERVERA – så länge det inte finns några alternativ är det fortfarande kampanjerbjudandet som gäller även om det officiellt är över. Så det är värt att kolla upp!

Det har varit en ganska intensiv arbetsperiod för mig inför utgivningen av min kommande roman och nästa vecka ska jag signera alla förhandsbeställda exemplar på bokförlaget. Sen funderar jag på att börja blogga igen lite försiktigtvis. Eller kanske redan tidigare. Det är en avkoppling för hjärnan och sysselsättning för handen, även om jag svårligen kan förstå hur mina obskyra betraktelser av vardagen kan intressera någon enda varelse.

Men lite skit har man ju framför sig. Humla som fyller 20 på lördag och min bordsbeställning på Svartsö Krog som ändrar sig för varje dag. Hur kunde familjen bli så stor? Vad var det som hände? Sedan Releaseparty för Det stora svenska vemodet och därefter (först därefter) kanske lite semester. För sedan kommer vintern och då ska jag skriva färdigt Obotliga tillstånd hos besynnerliga barn.

Men nu – just i denna magiska stund på jorden ska jag gå på walkabout !

Läs mer / köp

Nu finns Familjelyckan även som pocket!

En reaktion på “Back in business!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.