Writers cuts

Läs ett kapitel ur mina böcker under deras ”egna” flikar ovan. Där finns också information om övriga produktioner, recensioner och köplänkar. Familjelyckan har nu även utkommit i pocket!

Bloggen fortsätter som vanligt här inunder.

cd@carinadahl.com

Nu har jag äntligen tagit mej i kragen och påbörjat det ”persongalleri” som så småningom ska täcka in alla karaktärer i min trilogi.

Detta är för att den ”som vill” ska kunna gå tillbaka och kolla hur alla de olika karaktärerna är besläktade med varandra och även läsa lite ”extramaterial” som jag har plockat bort ur böckerna redan på manusstadium.

Att skriva en bok är som att klippa en film. Allting kan helt enkelt inte få komma med. Men man kan använda vissa stycken / vissa klipp i andra sammanhang.

Jag är egentligen väldigt förtjust i pappa Fernández bakgrund. Hans barndom i Andalusien bland vinbönder och porträttmålare. Men det fanns helt enkelt inte plats för den berättelsen i Familjelyckan. Nu kan man i alla fall läsa något om hans förflutna under fliken ”Persongalleri”. Min avsikt är att fylla på med nya karaktärer vartefter jag får tid.

Och förresten… En sak ska ni bara ha klart för er. Humla läser och Sandra sprättar. Falska stycken!

Falska stycken

En reaktion på “Writers cuts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.