Rapport till Himlen

Tänk att vi var flera som sökte efter samma låt. Den som spelas i avsnitt tre i en av tidernas bästa TV-serier; Rapport till Himlen. Jag har verkligen ansträngt mej för att hitta den, jag har letat på Youtube, finkammat Spotify och till och med frågat flera av de medverkande i produktionen. INGEN kunde minnas titeln.

Vanna Rosenberg gör ett par helt oförglömliga moves i badrock till några takter ur musiken, men kunde inte heller dra sig till minnes vilken låt det var. Men nu VET vi. Tack vare ”musikspanare” Eva som skrev här på min hemsida och berättade att låten heter ”Whitout you”. Alla som har Spotify kan höra den under länken. Men helst ska man faktiskt se TV-serien tycker jag. Köp den på DVD!

Big Money – Without You

2 reaktion på “Rapport till Himlen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.