Kriminell verksamhet och sexuell dekadens

Egentligen hade jag tänkt, att om jag skulle blogga nåt mer i sommar skulle jag berätta om alla vraken som har legat här och rackat och rullat under våren. Hur det gick för dom, vilka som hänföll åt sexuell dekadens och kriminell verksamhet, vilka som förlorade på trav och vilka det gick riktigt illa för. Men det är för varmt. Idag har jag bara legat på däck och avlyssnat deras samtal sins emellan. Till exempel det här;

– Du, om man ska på en date, borde man då inte välja att göra någonting avspänt, som att bada?

– Det är bara en massa topless brudar på stränderna i Stockholm.

– Vaddå, kan du inte du sporta dina lökar på en strand?

– Nä, inte just.

– Inte jag heller, men man kan ju välja en nudiststrand. Där får man vara ifred.

– Är du inte klok, där är det ju förbjudet att vara påklädd.

– Det är förstås sant, men man kan ju ligga på mage.

– Ja, och haja, bränna typ arslet av sej.

– Well, arslet är ju såklart vitt sen tidigare.

– Men det finns ju youghurth.

– Hur tänker du nu?

– Mezeyoughurt!

– Och?

– Jo, men den där solskensdaten kommer ju att bli ganska plågsam i den här hettan och då kan man ju alltid gå hem till varandra, ligga på mage i sängen och badda varandras knallröda skinkor med Mezeyoughurth.

– Ja, det vore fint.

– Worth killing for, har du förresten träffat någon med riktigt liten ”tingeling” någon gång?

– Nej, men jag har träffat en älg på Kocksgatan.

Ärligt talat, samtalet fortsatte, men där reste jag mej upp och gick. Fast jag kom ganska snart tillbaka och fick höra fortsättningen också. Men nu började det bli 45 grader varmt ute och jag måste nog fundera över om dom här casen jag vaggar ombord är riktigt tillräkneliga eller inte. Fortsättning följer, eventuellt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.