Passa på och knäck en vinare nu ungar!

Nalle har slutat dricka, det är längesen (flera år) men nu är det hardcore, real shit slut med det. Han fick en sjukdom (ej alkoholrelaterad) och förlorade i förloppet sin lever. Den fick bytas ut. Vilken resa! Vi som har följt honom på nära håll under dom sista två åren vet vad den mannen har gått igenom och stått ut med. Och jag har ännu aldrig hört honom klaga. Ett tag var jag lite orolig för att han skulle bli personlighetsförändrad. Nalle är liksom Nalle och även om hälften hade varit nog vill man ha kvar honom precis som han är. Men jag hade inte behövt oroa mej. Efter årets midsommarfirande kom ett av barnen på festen och sa;

– Vi får ta en vinare där borta om vi vill!

– Får ni? frågade en förundrad förälder. För vem då?

– För Nalle.

– Öh, va… Har Nalle sagt det?

– Jajamensan, han sa; ”Passa på och knäck en vinare nu ungar, dom där fyllskallarna till föräldrar ni har märker ingenting i alla fall”!

Det är skönt när allting är som vanligt.

”Passa på och knäck en vinare nu, ungar”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.