Plåsterlådan

Vi har varit hos veterinären med Viola (igen, ja jag vet). Hon kom tillbaka från skogen med hela trampdynan uppskuren och blodet droppande från tassen. Hon kostar på den där hunden, både stålar och nerver. Som vi ändå var där och hade plånboken öppen, bad vi om att få ta några extra blodprover efter huggormsbettet på Gotland i augusti. Provsvaren visade att lilla Lopploella är helt återställd och även denna gång (minns den mörka chokladkakan) hade klarat sej utan någon påverkan på dom inre organen.

Palla, Viola… Alltså, palla!

Caroline tycker att jag ska ska skaffa en veterinär som hemlig älskare. Men visst, för fan. Bara han har tillräckligt stor plåsterlåda.

 

Lopploella

 

För övrigt kan man se några av kostymerna ur Kronjuvelerna på Filmhuset. Det är Independent Kostym som ställer ut. Moa-Li Lemhagen Schalin har designat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.