Ljug & Hittepå

Ibland blir man ju faktiskt tvungen att skratta lite åt sej själv. Jag hittade ett gammalt blogginlägg och läste där, att jag någon gång, vid något tillfälle har påstått för min dåvarande förlagschef att jag skulle sitta av en tid på kåken. Hahaha! Varför det liksom?

Annars är det ett gissel att vara författare, folk tror att man är full av dunster och att varje korrekt återberättad händelse ur vardagslivet är en uppvisning  i ”ljug och hittepå”. Jag vet andra skribenter som har samma problem, människor med dramatiska liv som råkar ut för exceptionella händelser, men aldrig kan berätta om det, för att ingen tror dom.  Så dom sätter sej ner och skriver en tradig deckare i stället.

Jag har aldrig läst en deckare i hela mitt liv. Det är sant! Det finns andra saker som jag aldrig har gjort. Till exempel har jag aldrig sett en James Bond film. Aldrig!

Och jag har aldrig suttit på kåken heller. Men om nu Pelle vill tro det… Kul!

Pelle Pistol

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.