Ojnareskogen for ever!

Yes, yes, yes! Skövlingen av Ojnareskogen upphör tills vidare i väntan på beslut från HD. För fan, man måste stampa hårt med stövelklacken i kalkberget och bräka dovt i motvinden för att politikerna ska lyssna.

Jag är så stolt över att känna människor som verkligen har tagit strid för den här delen av ön, som har lagt sej framför skogsavverkningsmaskiner och bitit hårt i råmande rågummidäck för att få stopp på galenskapen. Det är ruter i Gotlänningarna även fast många är inflyttade Stockholmare. Det är ett vackert folk, det är en vacker ö, det är en vacker sak.

Jag är stolt!

7 reaktion på “Ojnareskogen for ever!

  1. Nej, det är viktigt att inte glömma, att minnas och hedra varenda kotte och tallskott som gått förlorad i denna sorgliga strid. Önskar att jag kunde vara med och sätta gravljus på stubbarna, men jag tänker på er, följer utvecklingen och uppmanar alla att gå med i Ojnareskogens Facebookgrupp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.